Leave Your Message
Papan kertas food garde

Papan kertas food garde

Agen pemutih fluoresensi ditambahake kanggo nyukupi syarat keputihan fbb industri, nanging amarga aditif iki mbebayani kanggo awak manungsa, agen pemutih fluoresensi ora diidini ingpapan pangan.


Papan kelas panganan warnane kuning amarga ora ngemot agen pemutih neon, lan utamane digunakake ing kemasan sing gegandhengan karo panganan utawa produk kosmetik ibu lan bocah sing dhuwur.


GCU papan panganan massal dhuwur (Krim Allyking Kab ) nyedhiyakake kemampuan nyetak, ngolah, lan ngecor sing apik nalika entheng banget. lulus tes sertifikasi QS, kekandelan konsisten, kaku apik, lan ora ana agen whitening fluoresensi. Asring digunakake ing kemasan kothak obat, barang-barang saben dina, lan liya-liyane sing cedhak karo panganan uga ing kemasan produk sing disimpen ing kulkas lan beku. Kanggo entuk ciri anti banyu lan kelembapan sing cocog karo standar lingkungan, bisa uga ditutupi film.