Leave Your Message
Хартиена табла за гардероба за храна

Хартиена табла за гардероба за храна

Категории на производи
Избрани производи

Флуоресцентни средства за белење се додаваат за да се задоволат барањата за белина на индустриски fbb, но бидејќи овој додаток е штетен за човечкото тело, флуоресцентните средства за белење не се дозволени вотабла за храна.


Таблата од типот на храна има жолтеникава боја бидејќи не содржи флуоресцентни средства за белење и првенствено се користи во пакувања поврзани со храна или висококвалитетни козметички производи за мајки и деца.


ГЦУ табла за висококвалитетна храна (Allyking крем ) обезбедува добри способности за печатење, обработка и обликување додека е исклучително лесен. го помина тестот за сертификација QS, конзистентна дебелина, добра ригидност и без флуоресцентно средство за белење. Често се користи во пакувањето на кутии со лекови, секојдневни предмети итн. кои доаѓаат во близок контакт со храната, како и во пакувањето на производите што се чуваат во фрижидери и замрзнувачи. За да се добијат водоотпорни и отпорни на влага карактеристики во согласност со еколошките стандарди, може да се покрие и со филм.