Leave Your Message
Tabela e letrës së gardës së ushqimit

Tabela e letrës së gardës së ushqimit

Agjentët zbardhues fluoreshentë shtohen për të përmbushur kërkesat për bardhësi të fbb industriale, por për shkak se ky aditiv është i dëmshëm për trupin e njeriut, agjentët zbardhues fluoreshentë nuk lejohen nëdërrasë ushqimore.


Pllaka e kategorisë ushqimore ka ngjyrë të verdhë sepse nuk përmban agjentë zbardhues fluoreshentë dhe përdoret kryesisht në paketimet e lidhura me ushqimin ose në produkte kozmetike të nivelit të lartë për nënën dhe fëmijën.


Bordi i lartë ushqimor me shumicë GCU (Krem Allyking ) ofron aftësi të mira printimi, përpunimi dhe formimi ndërsa është jashtëzakonisht i lehtë. kaloi testin e certifikimit QS, trashësi konsistente, ngurtësi të mirë dhe pa agjent zbardhues fluoreshent. Përdoret shpesh në paketimin e kutive të ilaçeve, sendeve të përditshme etj. që vijnë në kontakt të ngushtë me ushqimin si dhe në paketimin e produkteve të mbajtura në frigoriferë dhe ngrirës. Për të marrë karakteristika të papërshkueshme nga uji dhe lagështirë në përputhje me standardet mjedisore, ai gjithashtu mund të mbulohet me një film.