Leave Your Message
Food garde dewan kertas

Food garde dewan kertas

agén pemutihan fluoresensi ditambahkeun pikeun minuhan sarat whiteness fbb industri, tapi kusabab aditif ieu ngabahayakeun pikeun awak manusa, agén pemutihan fluoresensi teu diwenangkeun dinadewan dahareun-grade.


Papan kelas dahareun warnana semu konéng sabab henteu ngandung agén pemutihan fluoresensi, sareng biasana dianggo dina bungkusan anu aya hubunganana sareng tuangeun atanapi produk indung sareng anak kosmétik luhur.


GCU dewan kelas dahareun bulk tinggi (Krim Allyking ) nyadiakeun percetakan alus, processing, jeung kamampuhan molding bari keur pisan lampu. lulus uji sertifikasi QS, ketebalan konsisten, rigidity alus, sarta euweuh agén whitening fluoresensi. Hal ieu sering dianggo dina bungkusan kotak obat, barang sapopoe, sareng sajabana anu caket sareng tuangeun ogé dina bungkusan produk anu disimpen dina kulkas sareng freezer. Pikeun ménta ciri waterproof sarta Uap-bukti luyu jeung standar lingkungan, éta ogé bisa ditutupan ku pilem.